GRANOLA MED LAKRIDS OG INGEFÆR

Selvfølgelig kan du pifte din morgenmad op med lakrids!


ANNELI ANDERSSON

Annelie Andersson driver bloggen Blomster & Bakverk som er en dejlig kombination af bagning, vegetaropskrifter og havetips - alt sammen illustreret med smukke billeder.

Blomster & Bakverk  blomsterochbakverk  anneliesblomsterochbakverk


INGREDIENSER

250 g (6 dl) havregryn (eller boghvedeflager)
150 g (2,5 dl) grofthakkede mandler (eller cashewnødder)
45 g (1,5 dl) kokosflager
2 spsk sort psylliumfrø lakridsgranulat fra Calabrien eller lakridspulver fra Calabrien
2 tsk malet ingefær
160 g (1,75 dl) vand
4 spsk rapsolie
2 spsk flydende honning
75 g (1,5 dl) tørrede tranebær
55 g (1 dl) græskarkerner

TILLAGNING

1. Sæt ovnen på 175 grader.
2. Bland havregryn, mandler, kokos, psylliumfrø, lakrids og ingefær i en skål.
3. Rør vand, olie og honning sammen og dryp i den tørre blanding. Vend godt rundt, så det hele er blandet.
4. Hæld ud på en bageplade beklædt med bagepapir og bag midt i ovnen i ca. 20-30 minutter. Rør rundt et par gange, så det bliver ristet jævnt.
5. Lad granolaen køle af på pladen og tilsæt derefter tranebær og græskarkerner.
6. Rør rundt og hæld i en glaskrukke med tætsluttende låg.



GRANOLA MED LAKRIDS OG INGEFÆR

Selvfølgelig kan du pifte din morgenmad op med lakrids!

Populärt

Svenskjävlar!
VERDENS SALTESTE LAKRIDS
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Svenskjävlar! xxl
SALG
1-3 arbejdsdage
160kr 320kr
Læg i indkøbsvognen
Salmiakpulver
1-3 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Chokade Svenskjävlar!
7-10 arbejdsdage
Læg i indkøbsvognen
Log ind